top of page
sunrise dolomites

MONTE SKI

HVEM ER MONTE SKI?

Jeg hedder Kirstine Hedegaard, og jeg står bag Monte Ski. Jeg er i min bedste alder og har 28+ års skiløb på bagen. 

Jeg har tilbragt mange vintersæsoner i Dolomitterne og anser de storslåede bjerge som mit andet hjem. 

I 2018 startede jeg rejseselskabet Sne&Sol sammen med en tidligere guidekollega. Vores passion for skiløb, Italien, Dolomitterne og fantastisk guideservice drev selskabet, som vi desværre var nødsaget til at lukke ned under sommeren 2020 på grund af pandemien. Det blev til to fantastiske år med stor tilvækst, mere end 300 glade gæster og bagagen fuld af erfaring og gode minder. 

Nu, knapt to år senere, kan jeg ikke holde mig væk fra rejsebranchen længere, og jeg har derfor startet virksomheden Kirstine Hedegaard AB, hvor jeg blandt andet arrangerer specialrejser til Dolomitterne under navnet Monte Ski. 

IMG20230201095824~2.jpg

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en skisafari?

En skisafari er i al sin enkelhed en skiferie, hvor vi overnatter et nyt sted hver nat og oplever et nyt skiområde hver dag. Med rygsækken på ryggen og skiene under fødderne drager vi på opdagelse i de fantastiske Dolomitter. 

Hvad koster en skisafari?

En skisafari med Monte Ski er altid skræddersyet 100% til dine ønsker, og længden samt udformningen på rejserne varierer meget - der er derfor ikke nogen fast pris. 

Som eksempel kostede en 8-dages tur i uge 2, 2023 med 8 gæster og 1 guide 9.500 DKK per person. Hertil kommer liftkort og transport. 

Hvor mange er man i gruppen?

En optimal safarigruppe med 1 guide er 6-8 personer. Det er muligt at være flere, men du skal forvente mere ventetid, jo flere der er med i gruppen. 

Et alternativ er en større gruppe med 2 guider - så er der mulighed for at dele gruppen op i løbet af dagen. 

Hvor mange km skiløb får vi per dag?

Antallet km skiløb varierer fra dag til dag og fra safari til safari. Det kan være alt fra 30-70 km skiløb per dag alt efter ønskemål. 

bottom of page