top of page
IMG_20220112_075709.jpg

Kvinder på ski

Fællesskab, skiløb, nye oplevelser, god mad, lokal vin og grin - det er nøgleordene for Monte Ski's skiture for kvinder.

På vores rejser er fællesskabet hjertet i alt, hvad vi gør. Vi tror på, at skiløb er mere end blot en sport – det er en mulighed for at opbygge forbindelser, skabe minder, opleve naturen og fejre vores styrker som kvinder. Vi sørger for, at du føler dig tryg og velkommen, uanset om du rejser alene eller med veninder, og uanset din alder og baggrund. 

 

Vi sætter en ære i at skabe et rum, hvor kvinder kan udforske deres passion for skiløb i et støttende og inspirerende miljø.

Skitur uge 3, 2024 - intropris​

 

I uge 3 2024 afholder vi Monte Ski's første skitur for kvinder i Canazei til en rigtig skarp intropris!

Pris pr. person: 6.500 DKK

Ved 6-10 personer

Savner du at stå på ski og opleve fællesskabet i bjergene med andre kvinder? Vil du få nye oplevelser, møde nye mennesker, stå på ski og nyde de fantastiske omgivelser i Dolomitterne?

 

Så er Monte Ski’s koncept Kvinder på ski lige noget for dig! Her samles kvinder i alle aldre som har det tilfælles, at de gerne vil på skiferie, men måske ikke kender nogen, der vil med.

 

Vi bor på et lille, hyggeligt B&B i Canazei, hvor vi hver morgen får serveret en lækker morgenmad. Hver dag står vi på ski, går på afterski, spiser middag nye spændende steder, hygger med brætspil, går på vinsmagning, tager på pizzaaften og meget mere - alle aktiviteter er frivillige at deltage i. 

 

Et par dage vil der være fri leg på ski, hvor I selvfølgelig kan få tips og råd til, hvor I kan begive jer hen. Der er også mulighed for at tage et par timer med en skiinstruktør, hvis det ønskes.  

 

 

 

 

 

 

Interesseret? Send en mail til hej@monteski.com med navn og telefonnummer. 

Rejsen kræver minimum 6 deltagere for at blive til.

Inkluderet i prisen: 

  • 7 overnatninger i delt dobbeltværelse på B&B El Sangon inkl. morgenmad

  • Guideservice inkl. pistevisninger 

  • Velkomstmiddag (ekskl. drikkevarer) den første aften

  • Lokal turistskat til indkvarteringer

Ikke inkluderet i prisen:

  • Liftkort

  • Transport 

  • Frokost, drikkevarer og aftensmad

Tilvalg

  • Vinsmagning

  • Pizzaaften

  • Overnatning på toppen af et bjerg (hvis der er ledige pladser) 

IMG_20190209_073826.jpg

⭐⭐⭐⭐⭐

Med en väldigt kunnig och fartfylld guide åkte vi i flertalet områden i Dolomiterna. Ett nytt boende var natt med fantastiska vyer över berg och dalar. En underbar resa där en överraskning avlöste den andre!

Min første skisafari, og hvilken fed ferie med Monte Ski rundt i Dolomitterne, hvor vejret, pisterne og hyggen bare spillede!

⭐⭐⭐⭐⭐

Der findes simpelt ikke noget bedre end at tage på Ski-Safari med vennerne, når det er Kirstine Hedegaard (Monte Ski) der arrangerer turen - Prøv det! Du vil ikke blive skuffet :-)

⭐⭐⭐⭐⭐

Skiferie for kvinder ​

 

Der er et undertal af kvinder, som rejser på skiferie med andre kvinder, og på specialrejser som Skisafari er der overraskende få kvinder, der deltager. Det vil vi gøre noget ved! 

På Monte Ski's skiferie for kvinder har vi fællesskabet i fokus. Vi danner rammerne for en unik rejse for kvinder, som vil møde nye kvinder. Det er lige meget, hvem du er, og hvor du kommer fra - det vigtige er, at du er vild med skiløb og gerne vil møde ligesindede kvinder.

Skisafari for kvinder

En skisafari er den ultimative skioplevelse, hvor du får mest muligt skiløb og nye oplevelser for pengene. Vi rejser rundt med ski under fødderne og rygsæk på ryggen og oplever hver dag et nyt område.

 

Hver eftermiddag ankommer vi til en ny top eller en ny øde dal, hvor der kan nydes en drink til solnedgangen, inden vi får serveret et lækkert måltid mad. Næste morgen er vi de første på pisten og så går eventyret ellers videre mod næste destination. 

Skisafari er for den erfarne skiløber, som kan komme ned af alle slags pister - også i dårligt vejr. 

IMG20230127073554.jpg

⭐⭐⭐⭐⭐

Kirstine är verkligen den bästa reseledaren jag upplevt! Svarar snabbt på frågor, planerade en otrolig fin rutt, fanns alltid tillgänglig, lyssnade på det jag var ute efter och levererade långt över förväntan. Kommer absolut åka på en av hennes resor igen. Tack bästa Kirstine!

Mycket trevligt och kunnig guide. Kan verkligen rekommendera detta till den som gillar att åka skidor.

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk skisafari skræddersyet præcis som vi ville have det. 8 dage på ski med overnatning på Rifugio oppe i skiområderne, nyt sted hver nat. Om morgenen var det bare at klikke ski på og så fuld fart ned af bakken, på enten helt ny præderede pister eller nogen gang med nysne på toppen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Send forespørgsel

Tak fordi du kontaktede os! Vi svarer normalt inden for 24 timer.

bottom of page