top of page
IMG_20220112_075709.jpg

Send forespørgsel

Tak fordi du kontaktede os! Vi svarer normalt inden for 24 timer.

Kvinder på ski

Fællesskab, skiløb, nye oplevelser, god mad, lokal vin og grin - det er nøgleordene for Monte Ski's skiture for kvinder.

IMG_20190209_073826.jpg

⭐⭐⭐⭐⭐

Med en väldigt kunnig och fartfylld guide åkte vi i flertalet områden i Dolomiterna. Ett nytt boende var natt med fantastiska vyer över berg och dalar. En underbar resa där en överraskning avlöste den andre!

Min første skisafari, og hvilken fed ferie med Monte Ski rundt i Dolomitterne, hvor vejret, pisterne og hyggen bare spillede!

⭐⭐⭐⭐⭐

Der findes simpelt ikke noget bedre end at tage på Ski-Safari med vennerne, når det er Kirstine Hedegaard (Monte Ski) der arrangerer turen - Prøv det! Du vil ikke blive skuffet :-)

⭐⭐⭐⭐⭐

Skiferie for kvinder ​

 

Der er et undertal af kvinder, som rejser på skiferie med andre kvinder, og på specialrejser som Skisafari er der overraskende få kvinder, der deltager. Det vil vi gøre noget ved! 

På Monte Ski's skiferie for kvinder har vi fællesskabet i fokus. Vi danner rammerne for en unik rejse for kvinder, som vil møde nye kvinder. Det er lige meget, hvem du er, og hvor du kommer fra - det vigtige er, at du er vild med skiløb og gerne vil møde ligesindede kvinder.

Skisafari for kvinder

En skisafari er den ultimative skioplevelse, hvor du får mest muligt skiløb og nye oplevelser for pengene. Vi rejser rundt med ski under fødderne og rygsæk på ryggen og oplever hver dag et nyt område.

 

Hver eftermiddag ankommer vi til en ny top eller en ny øde dal, hvor der kan nydes en drink til solnedgangen, inden vi får serveret et lækkert måltid mad. Næste morgen er vi de første på pisten og så går eventyret ellers videre mod næste destination. 

IMG20230127073554.jpg

⭐⭐⭐⭐⭐

Kirstine är verkligen den bästa reseledaren jag upplevt! Svarar snabbt på frågor, planerade en otrolig fin rutt, fanns alltid tillgänglig, lyssnade på det jag var ute efter och levererade långt över förväntan. Kommer absolut åka på en av hennes resor igen. Tack bästa Kirstine!

Mycket trevligt och kunnig guide. Kan verkligen rekommendera detta till den som gillar att åka skidor.

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk skisafari skræddersyet præcis som vi ville have det. 8 dage på ski med overnatning på Rifugio oppe i skiområderne, nyt sted hver nat. Om morgenen var det bare at klikke ski på og så fuld fart ned af bakken, på enten helt ny præderede pister eller nogen gang med nysne på toppen.

⭐⭐⭐⭐⭐

bottom of page