top of page
IMG_20220307_084704.jpg

Om os

Monte Ski drives af den svenske virksomhed Kirstine Hedegaard AB. 

Jeg hedder Kirstine Hedegaard, og jeg står bag Monte Ski. Jeg er i min bedste alder og har 28+ års skiløb på bagen. 

Jeg har tilbragt mange sæsoner i Dolomitterne og anser de storslåede bjerge som mit andet hjem. 

I 2018 startede jeg rejseselskabet Sne&Sol sammen med en tidligere guidekollega. Vores passion for skiløb, Italien, Dolomitterne og fantastisk guideservice drev selskabet, som vi desværre var nødsaget til at lukke ned under sommeren 2020 på grund af pandemien. Det blev til to fantastiske år med stor tilvækst, mere end 300 glade gæster og bagagen fuld af erfaring og gode minder. 

Nu, knapt to år senere, kan jeg ikke holde mig væk fra rejsebranchen længere, og jeg har derfor startet virksomheden Kirstine Hedegaard AB, hvor jeg blandt andet arrangerer specialrejser til Dolomitterne under navnet Monte Ski. 

IMG_20190209_073826.jpg

⭐⭐⭐⭐⭐

Med en väldigt kunnig och fartfylld guide åkte vi i flertalet områden i Dolomiterna. Ett nytt boende var natt med fantastiska vyer över berg och dalar. En underbar resa där en överraskning avlöste den andre!

Min første skisafari, og hvilken fed ferie med Monte Ski rundt i Dolomitterne, hvor vejret, pisterne og hyggen bare spillede!

⭐⭐⭐⭐⭐

Der findes simpelt ikke noget bedre end at tage på Ski-Safari med vennerne, når det er Kirstine Hedegaard (Monte Ski) der arrangerer turen - Prøv det! Du vil ikke blive skuffet :-)

⭐⭐⭐⭐⭐

Trek (2 of 22).jpg
IMG20230127073554.jpg

⭐⭐⭐⭐⭐

Kirstine är verkligen den bästa reseledaren jag upplevt! Svarar snabbt på frågor, planerade en otrolig fin rutt, fanns alltid tillgänglig, lyssnade på det jag var ute efter och levererade långt över förväntan. Kommer absolut åka på en av hennes resor igen. Tack bästa Kirstine!

Mycket trevligt och kunnig guide. Kan verkligen rekommendera detta till den som gillar att åka skidor.

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk skisafari skræddersyet præcis som vi ville have det. 8 dage på ski med overnatning på Rifugio oppe i skiområderne, nyt sted hver nat. Om morgenen var det bare at klikke ski på og så fuld fart ned af bakken, på enten helt ny præderede pister eller nogen gang med nysne på toppen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Send forespørgsel

Tak fordi du kontaktede os! Vi svarer normalt inden for 24 timer.

bottom of page