top of page
IMG_20220112_075709.jpg

Kvinder på ski

Fællesskab, skiløb, nye oplevelser, god mad, lokal vin og grin - det er nøgleordene for Monte Ski's skiture for kvinder.

På vores rejser er fællesskabet hjertet i alt, hvad vi gør. Vi tror på, at skiløb er mere end blot en sport – det er en mulighed for at opbygge forbindelser, skabe minder, opleve naturen og fejre vores styrker som kvinder. Vi sørger for, at du føler dig tryg og velkommen, uanset om du rejser alene eller med veninder, og uanset din alder og baggrund. 

 

Vi sætter en ære i at skabe et rum, hvor kvinder kan udforske deres passion for skiløb i et støttende og inspirerende miljø.

IMG_20190209_073826.jpg

Skiferie for kvinder ​

 

Der er et undertal af kvinder, som rejser på skiferie med andre kvinder, og på specialrejser som Skisafari er der overraskende få kvinder, der deltager. Det vil vi gøre noget ved! 

På Monte Ski's skiferie for kvinder har vi fællesskabet i fokus. Vi danner rammerne for en unik rejse for kvinder, som vil møde nye kvinder. Det er lige meget, hvem du er, og hvor du kommer fra - det vigtige er, at du er vild med skiløb og gerne vil møde ligesindede kvinder.

Skisafari for kvinder

En skisafari er den ultimative skioplevelse, hvor du får mest muligt skiløb og nye oplevelser for pengene. Vi rejser rundt med ski under fødderne og rygsæk på ryggen og oplever hver dag et nyt område.

 

Hver eftermiddag ankommer vi til en ny top eller en ny øde dal, hvor der kan nydes en drink til solnedgangen, inden vi får serveret et lækkert måltid mad. Næste morgen er vi de første på pisten og så går eventyret ellers videre mod næste destination. 

Skisafari er for den erfarne skiløber, som kan komme ned af alle slags pister - også i dårligt vejr. 

IMG20230127073554.jpg

Send forespørgsel

Tak fordi du kontaktede os! Vi svarer normalt inden for 24 timer.

bottom of page