top of page
sunrise dolomites

MONTE SKI

SKISAFARI I DOLOMITTERNE

En skisafari er enhver skielskers drøm. Hver dag tager vi på opdagelse i et nyt, spændende område. Vi overnatter et nyt sted hver nat, får serveret god, italiensk mad, drikker lækker lokalproduceret vin, nyder udsigten over de smukke bjerge og står på ski mellem 30-50 km hver dag. 

En skisafari er enhver skielskers drøm. Hver dag tager vi på opdagelse i et nyt, spændende område. Vi overnatter et nyt sted hver nat, får serveret god, italiensk mad, drikker lækker lokalproduceret vin, nyder udsigten over de smukke bjerge og står på ski mellem 30-50 km hver dag. 

SKISAFARI DOLOMITI SUPERSKI

Det italienske Dolomiti Superski er et enormt skiområde, og som almindelig skiturist når du kun at opleve en lille bid af de fantastiske pister. På skisafari med Monte Ski oplever du så meget som muligt af de mere end 1.200 km pister og du kommer på ski til yderkanterne i Dolomitterne. 

 

Med ski under fødderne og oppakningen på ryggen drager vi ud på en unik rejse i de fantastiske bjerge. Hver nat overnatter vi på et nyt refugie, som hver især har noget unikt at tilbyde; placering på en bjergtop i næsten 3.000 meters højde med den mest fantastiske udsigt, placeret midt på pisten, placeret midt ude i en rolig dal omgivet af majestætiske bjergtinder eller placeret for foden af en stor gletscher. 

Vi får serveret god, hjemmelavet lokal mad hver aften og en solig morgenmad hver morgen inden vi drager videre mod næste, eventyrlige dag. 

Hver morgen er vi de første på de nypræparerede pister, og hver dag kommer vi til et nyt, unikt hjørne af Dolomiti Superski. Vi står på ski på alverdens lækre pister, og det er derfor vigtigt, at alle deltagerne kan komme sikkert ned overalt. 

En skisafari er kort sagt en oplevelse udover det sædvanlige, som alle skientutiaster bør opleve mindst en gang! 

RIFUGIO - OVERNATNING I BJERGENE

På skisafari med Monte Ski bor vi et nyt, unikt sted hver dag - på et rifugio i bjergene. På rifugierne findes gode senge, rent sengetøj, bløde håndklæder og mulighed for at tage et bad efter en god, lang skidag. 

Ved ankomst er der mulighed for afterski eller afslapning inden der bliver serveret et godt, lokalinspireret måltid aftensmad - gerne akkompagneret af en god, italiensk vin! 

Nogle steder er der mulighed for sauna mere end 2.700 meters højde, vildmarksbad under stjernehimmelen med den vildeste udsigt over de smukke bjerge eller afslappende wellness. Nogle steder har en fantastisk stor vinkælder og gourmetmad. Andre steder er mere primitive, men fælles har alle stederne at der er god atmosfære og et lokalt touch. 

SKISAFARI ER FOR SKIELSKERNE

Elsker du godt skiløb? Vil du gerne stå mange kilometer på ski hver dag? Vil du opleve nye pister og nye områder? Vil du væk fra folkemængderne og ud i yderkanterne af Dolomitterne? 

Så er skisafari helt sikkert noget for dig! 

Det vigtigste at tænke på er, at du skal kunne komme sikkert ned af alle slags pister i al slags vejr. Derudover skal du være villig til at bære din egen oppakning i rygsæk, bruge de samme skisokker flere dage i træk, spise aftensmad i afslapningstøj og kunne klare at naboen snorker. 

bottom of page