top of page
IMG_20220306_180106.jpg

Send forespørgsel

Tak fordi du kontaktede os! Vi svarer normalt inden for 24 timer.

Skisafari

Elsker du godt skiløb? Vil du gerne stå mange kilometer på ski hver dag? Vil du opleve nye pister og nye områder? Vil du væk fra folkemængderne og ud i yderkanterne af Dolomitterne? 

Så er skisafari helt sikkert noget for dig! 

En skisafari er en unik rejse gennem Dolomitterne. Vi har vores oppakning på ryggen og ski under fødderne mens vi drager fra område til område i det enorme Dolomiti Superski. 

Vi har mere end 1.200 km at boltre os på, og ingen dag er som de andre. Det mest fantastiske er, at vi hele tiden oplever nye områder, prøver nye pister, står på nye bjergtoppe, bor nye steder og møder nye folk. 

IMG_20190209_073826.jpg

⭐⭐⭐⭐⭐

Med en väldigt kunnig och fartfylld guide åkte vi i flertalet områden i Dolomiterna. Ett nytt boende var natt med fantastiska vyer över berg och dalar. En underbar resa där en överraskning avlöste den andre!

Min første skisafari, og hvilken fed ferie med Monte Ski rundt i Dolomitterne, hvor vejret, pisterne og hyggen bare spillede!

⭐⭐⭐⭐⭐

Der findes simpelt ikke noget bedre end at tage på Ski-Safari med vennerne, når det er Kirstine Hedegaard (Monte Ski) der arrangerer turen - Prøv det! Du vil ikke blive skuffet :-)

⭐⭐⭐⭐⭐

Skisafari i Dolomitterne​

På skisafari med Monte Ski bor vi et nyt, unikt sted hver dag - på et rifugio i bjergene. På rifugierne findes gode senge, rent sengetøj, bløde håndklæder og mulighed for at tage et bad efter en god, lang skidag. 

Ved ankomst er der mulighed for afterski eller afslapning inden der bliver serveret et godt, lokalinspireret måltid aftensmad - gerne akkompagneret af en god, italiensk vin! 

Nogle steder er der mulighed for sauna mere end 2.700 meters højde, vildmarksbad under stjernehimmelen med den vildeste udsigt over de smukke bjerge eller afslappende wellness. Nogle steder har en fantastisk stor vinkælder og gourmetmad. Andre steder er mere primitive, men fælles har alle stederne at der er god atmosfære og et lokalt touch. 

Det vigtigste at tænke på er, at du skal kunne komme sikkert ned af alle slags pister i al slags vejr. Derudover skal du være villig til at bære din egen oppakning i rygsæk, bruge de samme skisokker flere dage i træk, spise aftensmad i afslapningstøj og kunne klare, at naboen snorker. 

IMG20230127073554.jpg

⭐⭐⭐⭐⭐

Kirstine är verkligen den bästa reseledaren jag upplevt! Svarar snabbt på frågor, planerade en otrolig fin rutt, fanns alltid tillgänglig, lyssnade på det jag var ute efter och levererade långt över förväntan. Kommer absolut åka på en av hennes resor igen. Tack bästa Kirstine!

Mycket trevligt och kunnig guide. Kan verkligen rekommendera detta till den som gillar att åka skidor.

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk skisafari skræddersyet præcis som vi ville have det. 8 dage på ski med overnatning på Rifugio oppe i skiområderne, nyt sted hver nat. Om morgenen var det bare at klikke ski på og så fuld fart ned af bakken, på enten helt ny præderede pister eller nogen gang med nysne på toppen.

⭐⭐⭐⭐⭐

bottom of page