top of page
IMG_20220314_085006~2.jpg

Skisafari

Elsker du godt skiløb? Vil du gerne stå mange kilometer på ski hver dag? Vil du opleve nye pister og nye områder? Vil du væk fra folkemængderne og ud i yderkanterne af Dolomitterne? 

Så er skisafari helt sikkert noget for dig! 

En skisafari er en unik rejse gennem Dolomitterne. Vi har vores oppakning på ryggen og ski under fødderne mens vi drager fra område til område i det enorme Dolomiti Superski. 

Vi har mere end 1.200 km at boltre os på, og ingen dag er som de andre. Det mest fantastiske er, at vi hele tiden oplever nye områder, prøver nye pister, står på nye bjergtoppe, bor nye steder og møder nye folk. 

IMG_20190209_073826.jpg

Skisafari i Dolomitterne​

På skisafari med Monte Ski bor vi et nyt, unikt sted hver dag - på et rifugio i bjergene. På rifugierne findes gode senge, rent sengetøj, bløde håndklæder og mulighed for at tage et bad efter en god, lang skidag. 

Ved ankomst er der mulighed for afterski eller afslapning inden der bliver serveret et godt, lokalinspireret måltid aftensmad - gerne akkompagneret af en god, italiensk vin! 

Nogle steder er der mulighed for sauna mere end 2.700 meters højde, vildmarksbad under stjernehimmelen med den vildeste udsigt over de smukke bjerge eller afslappende wellness. Nogle steder har en fantastisk stor vinkælder og gourmetmad. Andre steder er mere primitive, men fælles har alle stederne at der er god atmosfære og et lokalt touch. 

Det vigtigste at tænke på er, at du skal kunne komme sikkert ned af alle slags pister i al slags vejr. Derudover skal du være villig til at bære din egen oppakning i rygsæk, bruge de samme skisokker flere dage i træk, spise aftensmad i afslapningstøj og kunne klare, at naboen snorker. 

Pris for skisafari

Alle Monte Ski's skisafarier skræddersyes og tilpasses den enkelte gruppes ønsker og behov. Prisen varierer alt efter gruppens størrelse, antal dage samt gruppens ønsker til refugier og arrangementer undervejs. 

Send en mail til hej@monteski.com, hvis du ønsker mere information om priserne. 

Gør-det-selv skisafari

En gør-det-selv skisafari er for jer, der helst vil være foruden en guide - jer, der har været i Dolomitterne før, som kan læse et pistekort og som kan lide at finde vej på egen hånd. På en skisafari uden guide er alt arrangeret og booket for jer, og I modtager en fyldestgørende rejsebeskrivelse over safariruten. I får mulighed for selv at udforske de fantastiske Dolomitter, tage de afstikkere, I har lyst til, og gøre det, I har lyst til undervejs.

 

Såfremt der skulle opstå udfordringer har I selvfølgelig mulighed for at ringe og få hjælp. 

En gør-det-selv skisafari kan skræddersyes helt efter jeres ønsker, og I sparer penge i forhold til en skisafari med guide. 

Lyder det interessant? Send en mail til hej@monteski.com eller ring på tlf. +45 28 86 87 36, så skaber vi et uforpligtende, skræddersyet tilbud til jer. 

IMG20230127073554.jpg

Send forespørgsel

Tak fordi du kontaktede os! Vi svarer normalt inden for 24 timer.

bottom of page