top of page
IMG_20190213_123151.jpg

Rejser med Monte Ski

Hos Monte Ski kan du få det (næsten) som du vil! Vi specialiserer os i skræddersyede rejser til Dolomitterne i det nordlige Italien, og vi går ikke på kompromis med kvalitet og oplevelser. 

Uanset om du er ude efter skiferie, en aktiv sommerrejse, grupperejser eller firmarejser er du kommet til rette sted - vi på Monte Ski sidder klar til at arrangere drømmerejsen til dig. 

IMG_20190209_073826.jpg

Skisafari i Dolomitterne

En skisafari i Dolomitterne er den ultimative skioplevelse! 

Hvis du vil komme langt omkring, være helt tæt på naturen, nyde god mad, drikke et godt glas vin og have unikke oplevelser i bjergene, så er en skisafari lige noget for dig. 

Kom med os på en spændende skisafari gennem Dolomitterne, hvor eventyret venter bag hvert eneste sving. Lad os tage dig med på en rejse, hvor du med ski under fødderne rejser fra område til område og oplever det bedste, denne enestående destination har at tilbyde.

 

Med en skisafari får du minder for livet med hjem i rygsækken!

Læs mere om skisafari med Monte Ski

Kvinder på ski

Af kvinder for kvinder

Tag med på vores inspirerende grupperejser for kvinder, hvor skiløb møder fællesskab og nye venskaber dannes.

 

Uanset om du er en erfaren skiløber eller blot har stået nogle gange, er vores rejser skræddersyet til at bringe kvinder sammen til en uforglemmelig oplevelse i Dolomitterne.

 

Del glæden ved at erobre bjergene, støt hinanden i at tage udfordringer op og skab minder, der varer livet ud. Vi skaber et trygt og hyggeligt rum, hvor du kan stå på ski med ligesindede kvinder samtidigt som du udforsker dig selv og alt det herlige, som Dolomitterne har at tilbyde. 

 

Læs mere om vores grupperejser for kvinder på ski.

Trek (5 of 22).jpg

Sommerferie i Dolomitterne

Tag på aktiv sommerferie i Dolomitterne!

Her kan du vandre, cykle, klatre, drikke god vin, spise lækker italiensk mad, nyde solen og opleve den spændende ladinske kultur.  

Du får mulighed for at udforske bjergtoppe, grønne dale, krystalklare søer og smukke omgivelser. Hver dag venter der nye og unikke steder, hvor du kan udfolde dig - i vandrestøvler, på cykel, på yogamåtten eller på vinbaren. 

Læs mere om mulighederne for en aktiv sommerferie i Dolomitterne.

Firmarejser

Kom tættere på kollegaerne.

På firmarejse med Monte Ski er teambuilding, sammenhold og oplevelser i højsædet.

 

Vi arrangerer rejsen efter jeres ønsker og behov og kan arrangere konferencer, seminarer, undervisning og meget andet kombineret med unikke oplevelser i bjergene. 

Vi tilbyder firmarejser både sommer og vinter. Læs mere om vores firmarejser.

IMG20230127073554.jpg

Send forespørgsel

Tak fordi du kontaktede os! Vi svarer normalt inden for 24 timer.

bottom of page