top of page
.jpg

Rejser med Monte Ski

Hos Monte Ski kan du få det (næsten) som du vil! Vi specialiserer os i skræddersyede rejser til Dolomitterne i det nordlige Italien, og vi går ikke på kompromis med kvalitet og oplevelser. 

Uanset om du er ude efter skiferie, en aktiv sommerrejse, grupperejser eller firmarejser er du kommet til rette sted - vi på Monte Ski sidder klar til at arrangere drømmerejsen til dig. 

IMG_20190209_073826.jpg

⭐⭐⭐⭐⭐

Med en väldigt kunnig och fartfylld guide åkte vi i flertalet områden i Dolomiterna. Ett nytt boende var natt med fantastiska vyer över berg och dalar. En underbar resa där en överraskning avlöste den andre!

Min første skisafari, og hvilken fed ferie med Monte Ski rundt i Dolomitterne, hvor vejret, pisterne og hyggen bare spillede!

⭐⭐⭐⭐⭐

Der findes simpelt ikke noget bedre end at tage på Ski-Safari med vennerne, når det er Kirstine Hedegaard (Monte Ski) der arrangerer turen - Prøv det! Du vil ikke blive skuffet :-)

⭐⭐⭐⭐⭐

Skisafari i Dolomitterne

En skisafari i Dolomitterne er den ultimative skioplevelse! 

Hvis du vil komme langt omkring, være helt tæt på naturen, nyde god mad, drikke et godt glas vin og have unikke oplevelser i bjergene, så er en skisafari lige noget for dig. 

Kom med os på en spændende skisafari gennem Dolomitterne, hvor eventyret venter bag hvert eneste sving. Lad os tage dig med på en rejse, hvor du med ski under fødderne rejser fra område til område og oplever det bedste, denne enestående destination har at tilbyde.

 

Med en skisafari får du minder for livet med hjem i rygsækken!

Læs mere om skisafari med Monte Ski

Kvinder på ski

Af kvinder for kvinder

Tag med på vores inspirerende grupperejser for kvinder, hvor skiløb møder fællesskab og nye venskaber dannes.

 

Uanset om du er en erfaren skiløber eller blot har stået nogle gange, er vores rejser skræddersyet til at bringe kvinder sammen til en uforglemmelig oplevelse i Dolomitterne.

 

Del glæden ved at erobre bjergene, støt hinanden i at tage udfordringer op og skab minder, der varer livet ud. Vi skaber et trygt og hyggeligt rum, hvor du kan stå på ski med ligesindede kvinder samtidigt som du udforsker dig selv og alt det herlige, som Dolomitterne har at tilbyde. 

 

Læs mere om vores grupperejser for kvinder på ski.

Trek (5 of 22).jpg

Sommerferie i Dolomitterne

Tag på aktiv sommerferie i Dolomitterne!

Her kan du vandre, cykle, klatre, drikke god vin, spise lækker italiensk mad, nyde solen og opleve den spændende ladinske kultur.  

Du får mulighed for at udforske bjergtoppe, grønne dale, krystalklare søer og smukke omgivelser. Hver dag venter der nye og unikke steder, hvor du kan udfolde dig - i vandrestøvler, på cykel, på yogamåtten eller på vinbaren. 

Læs mere om mulighederne for en aktiv sommerferie i Dolomitterne.

Firmarejser

Kom tættere på kollegaerne.

På firmarejse med Monte Ski er teambuilding, sammenhold og oplevelser i højsædet.

 

Vi arrangerer rejsen efter jeres ønsker og behov og kan arrangere konferencer, seminarer, undervisning og meget andet kombineret med unikke oplevelser i bjergene. 

Vi tilbyder firmarejser både sommer og vinter. Læs mere om vores firmarejser.

IMG20230127073554.jpg

⭐⭐⭐⭐⭐

Kirstine är verkligen den bästa reseledaren jag upplevt! Svarar snabbt på frågor, planerade en otrolig fin rutt, fanns alltid tillgänglig, lyssnade på det jag var ute efter och levererade långt över förväntan. Kommer absolut åka på en av hennes resor igen. Tack bästa Kirstine!

Mycket trevligt och kunnig guide. Kan verkligen rekommendera detta till den som gillar att åka skidor.

⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk skisafari skræddersyet præcis som vi ville have det. 8 dage på ski med overnatning på Rifugio oppe i skiområderne, nyt sted hver nat. Om morgenen var det bare at klikke ski på og så fuld fart ned af bakken, på enten helt ny præderede pister eller nogen gang med nysne på toppen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Send forespørgsel

Tak fordi du kontaktede os! Vi svarer normalt inden for 24 timer.

bottom of page