top of page
  • Forfatters billedeKirstine Hedegaard

Er rejseforsikring nødvendig?

Opdateret: 19. apr.


Det koste svar er ja, rejseforsikring er nødvendig. At rejse ud i verden åbner døren til nye eventyr, kulturer og uforglemmelige oplevelser. Men med eventyret følger også en risiko for uforudsete hændelser, der kan få alvorlige økonomiske konsekvenser, hvis du ikke er ordentligt forsikret. En god forsikring er en investering i din sikkerhed og velbefindende på rejsen.


Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du bør anskaffe dig en rejseforsikring.


Ubekymret rejse


Danmark er et af få lande i verden, hvor der tilbydes gratis lægehjælp. I udlandet skal man som oftest betale, selv for en kort konsultation, og det kan hurtigt blive dyrt, hvis du eksempelvis skal have taget røntgen eller hvis den er så gal, at du skal opereres, inden du kan komme hjem. Hvis du har en rejseforsikring, får du alle omkostninger vedrørende lægehjælp dækket, også tidlig hjemsendelse, hvis det er en alvorlig skade - så de få hundrede kroner, du betaler for forsikringen, er hurtigt tjent hjem, hvis uheldet skulle være ude.


Beskyttelse mod forsinket eller mistet bagage

Intet er mere frustrerende end at ankomme til sin destination uden sin bagage. Med en rejseforsikring kan du få dækket omkostningerne til nødvendige genstande, indtil din bagage når frem. Dette inkluderer ikke kun dagligdagsartikler som tandbørster og undertøj, men også specialudstyr som skitøj, hvis du er på skiferie.


Kompensation for tabte feriedage

En skade på ferien kan ikke blot ødelægge dine umiddelbare planer, men også medføre et økonomisk tab, hvis du ikke kan udnytte allerede betalte aktiviteter eller ophold. En rejseforsikring kan tilbyde kompensation for de feriedage, du går glip af, hvilket kan mildne skuffelsen og det økonomiske tab.


Juridisk assistance og hjemtransport

Skulle du få brug for juridisk bistand eller nødhjemtransport, kan omkostningerne være overvældende. En god rejseforsikring inkluderer dækning for disse situationer, hvilket giver en ekstra lag af sikkerhed og ro i sindet.


Hos Udenrigsministeriet kan du læse mere om, hvorfor du bør investere i en rejseforsikring.


Europæiske ERV rejseforsikring


Når du vælger Europæiske ERV som din rejseforsikringspartner, investerer du i mere end blot en forsikringspolice; du investerer i ro i sindet og sikkerhed, uanset hvor i verden du rejser. Med over 100 års erfaring og en dedikation til at levere skræddersyede forsikringsløsninger, sikrer Europæiske ERV, at deres kunder er dækket under alle tænkelige rejseforhold.


Som Danmarks førende inden for rejseforsikring, tilbyder de et omfattende udvalg af dækninger, der spænder fra akut medicinsk assistance til dækning for afbestilling og forsinket bagage, således at kunderne kan nyde deres rejseoplevelser fuldt ud, uden bekymringer.


Ved at vælge en rejseforsikring fra Europæiske ERV investerer du i din egen tryghed og sikkerhed, hvilket gør det muligt for dig at fokusere fuldt ud på at nyde dine rejseoplevelser.

Comments


IMG_20220307_084704.jpg
bottom of page